Košarica
0,00 €

Novice in zanimivosti

iz življenja naših slikarjev, sveta umetnosti, naše založbe ...

Izdelki meseca

Pomlad in poletje zaznamuje cvetje; tudi v naši ponudbi. Na voljo je pestra izbira v slike ujete lepote cvetoče narave, posamičnih cvetov, šopkov in drugih cvetnih motivov na voščilnicah in mnogih izdelkih za dom in vrt. Privoščite jih sebi ali pa z njimi obdarite svoje drage in jim polepšajte osebni praznik ali čisto običajen dan.

Priložnostne voščilnice

Ponudbo naših voščilnic smo tradicionalno obogatili s pomladno-velikonočno kolekcijo novih reprodukcij slik slovenskih in tujih umetnikov združenja VDMFK. V naši spletni trgovini lahko naročite celotno kolekcijo ali pa izbirate med posameznimi izdelki. Poleg velikonočnih boste našli tudi rojstnodnevne in druge priložnostne voščilnice s pestro izbiro zlasti cvetnih motivov. Po posebni ceni sta na voljo kompleta rojstnodnevnih in velikonočnih voščilnic z reprodukcijami slik izključno slovenskih avtorjev. Ne prezrite niti vedno aktualne voščilnice z motivom Na zdravje (Bena Žnidaršiča) in prav take umetniške poštne znamke, s katerima boste pozornost do naslovnika še oplemenitili.

Darila in pozornosti

Pozornosti, ki si jih poklanjamo med seboj, najlepše zaznamujejo praznovanja. Podarjen čas, iskreno zanimanje drug za drugega, skrbno zavita izbrana darilca ... so neprecenljivi. Kot je neprecenljiv žar v očeh obdarovanca.
Ko iščete darilo, ne spreglejte izdelkov v naši ponudbi. Morda je med njimi prav tak, ki je slavljencu pisan na kožo.
Razveselite otroke z ličnim kompletom za zajtrk, reprodukcijo na platnu ali podlogo za miško, s kakšno sestavljanko, družabno igro ali lepo ilustrirano zgodbo - na primer v slikanici o veseli limoni, ki je kljub svoji drugačnosti v svetu kislih limon ostala vesela in srečna limona.

 

Cvetoči dom in vrt

Bi imeli pomlad in poletje vedno v svojem domu? V naši ponudi najdete veliko izdelkov z lepimi cvetnimi motivi, ki v dom prinašajo pridih sončnih dni prebujanja narave, rasti in dozorevanja v njej.
Popestrite dnevni prostor z izvezenim namiznim prtom; naredite obedovanje bolj slavnostno z izbranimi pogrinjki, servieti ali ob posebnih priložnostih, ko boste praznovali skupaj z gosti, tudi z namiznimi karticami; postrezite domače pecivo ali sadje na etažerju z lepim travniškim motivom; polepšajte si vsakdanja opravila v kuhinji ali na vrtu z uporabo ličnih in kakovostnih praktičnih gospodinjskih pripomočkov.
Naj cvetoči dom prinaša radost vsem v njem.