Dobrodošli v spletni trgovini Založbe UNSU. Z nakupom izdelkov pripomorete, da se slikarji, ki slikajo z usti ali nogami, preživljajo s svojim delom. Hvala!
Dostava po Sloveniji. Brezplačna poštnina pri vsakem nakupu. Pregled ponudbe in naročilo ⭢

Košarica
0,00 €

Novice in zanimivosti

iz življenja naših slikarjev, sveta umetnosti, naše založbe ...

Vedno smo veseli, ko vidimo, kako naši slikarji navdihujejo. Tudi v letošnji pomladi lahko v javnosti občudujemo njihova nova umetniška dela, nekatera v virtualnem okolju, nekateri slikarji pa so jih na ogled postavili tudi na samostojnih razstavah v organizaciji kulturnih inštitucij. Tako je v aprilu in maju prostore Koprske knjižnice bogatila razstava del Vojka Gašperuta Gašperja, v maju in juniju pa v velenjskem Podhodu Pošta s fotografskimi predstavitvami svojih del mimoidoče nagovarja in navdihuje Franc Avberšek.

Če ste v bližini, lepo vabljeni k ogledu. In če te možnosti nimate, si lahko privoščite pogled na kakšen utrinek tudi na naši spletni strani ...

Izdelki meseca

Pomlad in poletje zaznamuje cvetje; tudi v naši ponudbi. Na voljo je pestra izbira v slike ujete lepote cvetoče narave, posamičnih cvetov, šopkov in drugih cvetnih motivov na voščilnicah in mnogih izdelkih za dom in vrt. Privoščite jih sebi ali pa z njimi obdarite svoje drage in jim polepšajte osebni praznik ali navaden dan.

Voščilnice za različne priložnosti

V jubilejnem letu, ko obeležujemo dvajset let obstoja naše založbe, ponujamo slovenskemu trgu kar dve pomladni kolekciji voščilnic za različne priložnosti. Polovico novo izdanih voščilnic predstavljajo reprodukcije slik slovenskih umetnikov, ki slikajo z usti ali nogami. Privoščite si lahko celotni kolekciji ali pa izbirate med posameznimi voščilnicami, razglednicami in drugimi izdelki za pripravo pozornosti, ki jih ponujamo v  naši spletni trgovini. Poleg velikonočnih boste našli tudi rojstnodnevne in druge priložnostne voščilnice s pestro izbiro zlasti cvetnih motivov.
Razveselite svoje drage ob njihovem osebnem prazniku z lastoročno napisano voščilnico ali jih presenetite s prijaznimi pozdravi na razglednici. Vaša pozornost, lepa slika in osebna nota, ki jo boste z lastoročnim zapisom dodali sporočilu, jim bo gotovo polepšala dan.

Rojstnodnevne pozornosti

Osebni prazniki so tesno povezani z dajanjem in prejemanjem pozornosti. Tudi za te priložnosti je v naši ponudbi pester nabor izdelkov. Slavljenci lahko za pripravo praznovanj izbirate med različnimi papirnatimi servieti, morda pa tudi med drugimi izdelki najdete prav takega, kakršnega si že dolgo želite … in z namigom pravi osebi ga lahko celo prejmete v dar.
Tudi ko iščete darilo za slavljenca, ne spreglejte izdelkov v naši ponudbi. Otroci bodo gotovo veseli kompleta za zajtrk, kakšne sestavljanke ali dobre zgodbe - na primer v slikanici o veseli limoni, ki je kljub svoji drugačnosti v svetu kislih limon ostala vesela in srečna limona. In če darila slavljencu ne boste mogli osebno izročiti, mu ga lahko pošljete po pošti skupaj s priloženo rojstnodnevno voščilnico. V naši ponudbi jih najdete kar nekaj - tudi od naše slikarke Neje, ki so posebej primerne prav za otroke.

Cvetoči dom

Bi imeli pomlad in poletje vedno v svojem domu? V naši ponudi najdete veliko izdelkov z lepimi cvetnimi motivi, ki v dom prinašajo pridih sončnih dni prebujanja narave, rasti in dozorevanja v njej.
Popestrite dnevni prostor z izvezenim namiznim prtom; naredite obedovanje bolj slavnostno z izbranimi pogrinjki, servieti ali ob posebnih priložnostih, ko boste praznovali skupaj z gosti, tudi z namiznimi karticami; postrezite domače pecivo ali sadje na etažerju z lepim travniškim motivom; polepšajte si vsakdanja opravila v kuhinji ali na vrtu z uporabo ličnih in kakovostnih praktičnih gospodinjskih pripomočkov.
Vam ljubi letni čas bolj pričarajo ptički? Tudi izdelke z motivi teh ljubkih znanilcev pomladi lahko izberete iz naše ponudbe. Ni nujno, kajne, da bi se ptički ženili le en dan v letu. Praznične radosti si lahko (pri)voščimo vsak dan.