Dobrodošli v spletni trgovini Založbe UNSU. Z nakupom izdelkov pripomorete, da se slikarji, ki slikajo z usti ali nogami, preživljajo s svojim delom. Hvala!
Dostava po Sloveniji. Brezplačna poštnina pri vsakem nakupu. Pregled ponudbe in naročilo ⭢

Košarica
0,00 €

Novice in zanimivosti

iz življenja naših slikarjev, sveta umetnosti, naše založbe ...

V skupnosti Založbe UNSU in slovenskih slikarjev, ki slikajo z usti ali nogami, spet žalujemo. Zaključila se je življenjska pot še enega našega slikarja. Gospod Franc Avberšek, ki se je kot zadnji slovenski slikar pridružil Mednarodnemu združenju slikarjev, ki slikajo z usti ali nogami, in je vztrajno kljuboval viharjem in prebijal meje nemogočega v svojem izjemno težkem stanju zadnjih let, je 14. januarja v poslednji nevihti izgubil boj za življenje. Spomin nanj pa ostaja živ za vedno. Z velikim spoštovanjem se ga bomo spominjali kot gospoda z izredno voljo do življenja in umetniškega ustvarjanja in Človeka z veliko začetnico.

Izdelki meseca

Jesenski čas že zaznamujejo načrti za božično-novoletne praznike. V naši ponudbi najdete lepe in kakovostne izdelke, s katerimi boste lahko izkazali pozornost svojim dragim, ustvarili praznični pridih v svojem domu, se ogreli v zimskih dneh in na skupnih popotovanjih po zgodbah v otroških knjižicah podarili svojim malčkom neprecenljivi dar druženja z njimi.
Ne prezrite izdelkov, ki jih še posebej PRIPOROČAMO, še zlasti novosti v naši ponudbi, ki smo jo pripravili ob zaključku jubilejnega leta: umetniških poštnih znamk z motivi slovenskih slikarjev – enakimi kot na voščilnicah.

Božično-novoletne voščilnice in znamke

Izšla je kolekcija božično-novoletnih voščilnic in koledarjev za prihodnje leto. V njej prevladujejo motivi z reprodukcijami slik slovenskih slikarjev. Na voljo je tudi v naši spletni trgovini, kjer lahko naročite celotno kolekcijo ali pa izbirate med posameznimi izdelki.
V jesensko-zimsko ponudbo pa smo letos dodali tudi umetniške poštne znamke z motivi slovenskih slikarjev – enakimi kot na voščilnicah. Da boste lahko svoje drage ob lastnoročno napisanih voščilih razveselili še z dodatno, edinstveno pozornostjo.

Sodelovanje z Božičkom

Pozornosti, ki si jih poklanjamo med seboj, najlepše zaznamujejo praznovanja. Podarjen čas, iskreno zanimanje drug za drugega, izbrana darilca z osebno noto... so neprecenljivi. Tudi samo odvijanje skrbno zavitega darila je čarobno dejanje. Izberite darilni papir, ki bo čarobne trenutke naredil še lepše. In darilo, ki bo obdarovanca še dolgo razveseljevalo. Otroci bodo gotovo veseli ogromnega adventnega koledarja, kakšne sestavljanke ali lepe zgodbe - na primer o dimnikarčku Čarliju, ki ga je Božiček osebno obiskal, da se mu zahvali za vestno opravljanje dela …

Dobrodošlo v hladnejših dneh

Naš najbolj prodajan in hitro razprodan izdelek lanske sezone - mehke, lahke in tople odeje z rokavi - so znova v ponudbi; tokrat z ličnim motivom sovic. Privoščite si prijeten počitek, branje dobre knjige ali gledanje televizije, ogrnjeni v mehkobo tople odeje. In če želite ob sebi še več sovic - tega ljubkega simbola modrosti, znanja in knjige, pa tudi ljubezni - lahko v naši ponudbi izberete še namizni prt s tekačem ali elegantno nakupovalno torbo.
Seveda pa za praznične dni ne prezrite tudi mnogih izdelkov z božično-novoletnimi motivi, ki jih najdete med izdelki za dom. Izberite in podarite kakšnega - sebi ali drugim.