Dobrodošli v spletni trgovini Založbe UNSU. Z nakupom izdelkov pripomorete, da se slikarji, ki slikajo z usti ali nogami, preživljajo s svojim delom. Hvala!
Dostava po Sloveniji. Brezplačna poštnina pri vsakem nakupu nad 30 €. Pregled ponudbe in naročilo ⭢

Košarica
0,00 €

Novice in zanimivosti

iz življenja naših slikarjev, sveta umetnosti, naše založbe ...

Izdelki meseca

"Jesen je druga pomlad in vsak list je cvetlica." Ta misel Alberta Camusa nam je v letošnjem toplem začetku jeseni še posebej blizu. Za čas, ko nas prelestne barve narave še razveseljujejo v živo, kakor tudi za prihajajoče hladnejše dni imamo v Založbi UNSU lične in kakovostne izdelke z motivi lepot večne pomladi. Naše priložnostne voščilnice in drugi izdelki s cvetnimi motivi so vedno aktualni. Ne spreglejte med njimi niti za jesenske dni še posebej praktične nepremočljive kolesarske torbe in prevleke za sedež - najnovejšega izdelka v naši ponudbi.

Seveda smo skupaj z umetniki, ki slikajo z usti ali nogami, že poskrbeli tudi za ponudbo, aktualno za praznične in zimske dni. Poleg tradicionalno nove kolekcije božično-novoletnih voščilnic in koledarjev za prihodnje leto so na voljo tudi drugi izdelki, s katerimi boste lahko izkazali pozornost svojim dragim, ustvarili praznični pridih v svojem domu, se ogreli v zimskih dneh in na skupnih popotovanjih po zgodbah v otroških knjižicah, sestavljankah ali ob igranju Spomina podarili svojim malčkom neprecenljivi dar druženja z njimi.

Voščilnice, znamke, koledarji

Izšla je nova kolekcija božično-novoletnih voščilnic in koledarjev za prihodnje leto. V njej - zdaj že tradicionalno - prevladujejo motivi z reprodukcijami slik slovenskih slikarjev. Na voljo je tudi v naši spletni trgovini, kjer lahko naročite celotno kolekcijo ali pa izbirate med posameznimi izdelki.
Po posebni ceni smo pripravili tudi dva kompleta prazničnih voščilnic z reprodukcijami slik izključno slovenskih avtorjev. V enem od njiju voščilnice dopolnjujejo umetniške poštne znamke z enakimi motivi -  da bo pozornost do naslovnika ob osebnem voščilu še bolj dovršena.

Darila in pozornosti

Pozornosti, ki si jih poklanjamo med seboj, najlepše zaznamujejo praznovanja. Podarjen čas, iskreno zanimanje drug za drugega, skrbno zavita izbrana darilca ... so neprecenljivi. Kot je neprecenljiv žar v očeh obdarovanca.
Ko iščete darilo, ne spreglejte izdelkov v naši ponudbi. Morda je med njimi prav tak, ki je slavljencu pisan na kožo.
Razveselite otroke s kakšno sestavljanko, družabno igro ali lepo ilustrirano zgodbo - na primer v slikanici o veseli limoni, ki je kljub svoji drugačnosti v svetu kislih limon ostala vesela in srečna limona.

Cvetoča jesen

Radi sedete na kolo in uživate v zlato-pisanih šelestečih jesenskih poljanah? Kolesarite v službo in po opravkih - tudi v meglenih jutrih in mračnih večerih? Privoščite si nepremočljivo kolesarsko torbo z odsevnimi našitki in po meri nastavljivo preobleko za sedež, obe z enakim cvetličnim potiskom na živahnem rožnatem ozadju. Ta kakovostna, praktična in lična oprema je tudi večstransko uporabna; torbo namreč lahko nosimo tudi na rami ali v roki.
Naj bo jesen - druga pomlad, ko je vsak list cvetlica - cvetoča tudi na vseh kolesarskih poteh.