Dobrodošli v spletni trgovini Založbe UNSU. Z nakupom izdelkov pripomorete, da se slikarji, ki slikajo z usti ali nogami, preživljajo s svojim delom. Hvala!
Dostava po Sloveniji. V jubilejnem letu: brezplačna poštnina pri vsakem nakupu. Pregled ponudbe in naročilo ⭢

Košarica
0,00 €

Novice in zanimivosti

iz življenja naših slikarjev, sveta umetnosti, naše založbe ...

Tudi v letošnjih pomladnih in poletnih dneh lahko v javnosti občudujemo umetniška dela naših slikarjev. Tako je v aprilu in maju prostore Koprske knjižnice bogatila razstava del Vojka Gašperuta Gašperja, v maju in juniju je v velenjskem Podhodu Pošta s fotografskimi predstavitvami svojih del mimoidoče nagovarjal in navdihoval Franc Avberšek, v poletnih mesecih pa v Ljubljani razstavljata Željko Vertelj v Metelkova mestu in Vojko Gašperut Gašper na Institutu "Jožef Stefan".

Če ste v bližini, lepo vabljeni k ogledu. In če te možnosti nimate, si lahko privoščite pogled na kakšen utrinek tudi na naši spletni strani ...

Izdelki meseca

Jesenski čas že zaznamujejo načrti za božično-novoletne praznike. V naši ponudbi najdete lepe in kakovostne izdelke, s katerimi boste lahko izkazali pozornost svojim dragim, ustvarili praznični pridih v svojem domu, se ogreli v zimskih dneh in na skupnih popotovanjih po zgodbah v otroških knjižicah podarili svojim malčkom neprecenljivi dar druženja z njimi.
Ne prezrite izdelkov, ki jih še posebej PRIPOROČAMO, še zlasti novosti v naši ponudbi, ki smo jo pripravili ob zaključku jubilejnega leta: umetniških poštnih znamk z motivi slovenskih slikarjev – enakimi kot na voščilnicah.

Božično-novoletne voščilnice in znamke

Izšla je kolekcija božično-novoletnih voščilnic in koledarjev za prihodnje leto. V njej prevladujejo motivi z reprodukcijami slik slovenskih slikarjev. Na voljo je tudi v naši spletni trgovini, kjer lahko naročite celotno kolekcijo ali pa izbirate med posameznimi izdelki.
V jesensko-zimsko ponudbo pa smo letos dodali tudi umetniške poštne znamke z motivi slovenskih slikarjev – enakimi kot na voščilnicah. Da boste lahko svoje drage ob lastnoročno napisanih voščilih razveselili še z dodatno, edinstveno pozornostjo.

Sodelovanje z Božičkom

Pozornosti, ki si jih poklanjamo med seboj, najlepše zaznamujejo praznovanja. Podarjen čas, iskreno zanimanje drug za drugega, izbrana darilca z osebno noto... so neprecenljivi. Tudi samo odvijanje skrbno zavitega darila je čarobno dejanje. Izberite darilni papir, ki bo čarobne trenutke naredil še lepše. In darilo, ki bo obdarovanca še dolgo razveseljevalo. Otroci bodo gotovo veseli ogromnega adventnega koledarja, kakšne sestavljanke ali dobre zgodbe - na primer o dimnikarčku Čarliju, ki ga je Božiček osebno obiskal, da se mu zahvali za vestno opravljanje dela …

Dobrodošlo v hladnejših dneh

Naš najbolj prodajan in hitro razprodan izdelek lanske sezone - mehke, lahke in tople odeje z rokavi so znova v ponudbi; tokrat z ličnim motivom sovic. Privoščite si prijeten počitek, branje ali gledanje televizije, ogrnjeni v mehkobo tople odeje. In če želite ob sebi še več sovic - tega ljubkega simbola modrosti, znanja in knjige, pa tudi ljubezni - lahko v naši ponudbi izberete še namizni prt s tekačem ali elegantno nakupovalno torbo.
Seveda pa za praznične dni ne prezrite tudi mnogih izdelkov z božično-novoletnimi motivi, ki jih najdete med izdelki za dom. Izberite in podarite kakšnega - sebi ali drugim.