Dobrodošli v spletni trgovini Založbe UNSU. Z nakupom izdelkov pripomorete, da se slikarji, ki slikajo z usti ali nogami, preživljajo s svojim delom. Hvala!
Dostava po Sloveniji. Brezplačna poštnina pri vsakem nakupu. Pregled ponudbe in naročilo ⭢

Košarica
0,00 €

Izdelki z reprodukcijami slikarskih del

članov mednarodnega združenja umetnikov, ki slikajo z usti ali nogami

Izdelki meseca

Koronska jesen prinaša spremenjene navade. Več smo doma, zato je toplina doma še bolj dragocena. Zanjo lahko poskrbite tudi z mehkimi odejami iz naše ponudbe, z igranjem družabnih iger ali s pripravami prazničnih pozornosti. Izberite med izdelki, ki jih ta mesec še posebej PRIPOROČAMO.

Novo v ponudbi

Ne prezrite novih izdelkov, ki smo jih dodali v našo ponudbo. Dobrodošli pripomočki so, zlasti v času, ki ga več preživimo v zavetju doma in v načrtovanju priprav na božično-novoletne praznike. Najdete jih v kategoriji NOVO V PONUDBI. Morda je med njimi prav tak, kakršnega si zamišljate v svojem domu.

Akcijski izdelki

Kdor prvi pride, prvi melje. Do konca letošnjega leta oziroma do odprodaje zalog smo prepolovili cene izbranim aktualnim izdelkom. Privoščite si čas za sestavljanko z lepim motivom ali razveselite koga z lastoročno napisanim pismom na slovesnem papirju. Izberite iz seznama IZDELKI V AKCIJI.


Vsi izdelki iz naše ponudbe: