Dobrodošli v spletni trgovini Založbe UNSU. Z nakupom izdelkov pripomorete, da se slikarji, ki slikajo z usti ali nogami, preživljajo s svojim delom. Hvala!
Dostava po Sloveniji. Brezplačna poštnina pri vsakem nakupu nad 30 €. Pregled ponudbe in naročilo ⭢

Košarica
0,00 €

Izdelki z reprodukcijami slikarskih del

članov mednarodnega združenja umetnikov, ki slikajo z usti ali nogami

  Posebna ugodnost Založbe UNSU:   BREZPLAČNA poštnina pri nakupu nad 30 €

Izdelki meseca

V naši ponudbi najdete lepe in kakovostne izdelke za aktualni čas, s katerimi boste lahko razveselili sebe ali svoje drage. Na voljo je pestra izbira v slike ujete lepote cvetoče narave, posamičnih cvetov, šopkov in drugih cvetnih motivov na voščilnicah in raznovrstnih izdelkih za dom in vrt.
Izberite med izdelki, ki jih še posebej PRIPOROČAMO.

Novo v ponudbi

Poleg pomladne kolekcije voščilnic z novimi motivi - ki jo lahko naročite tako v kompletu kot posamezne voščilnice ali druge izdelke – smo v ponudbo dodali tudi dva nova kompleta voščilnic z reprodukcijami slik samo slovenskih avtorjev – komplet z velikonočnimi in komplet z rojstnodnevnimi motivi. Najdete jih v kategoriji NOVO V PONUDBI.

Akcijski izdelki

Ne prezrite izdelkov, ki jih ponujamo po izjemno ugodnih, do polovice znižanih cenah. Izberite katerega od kompletov voščilnic slovenskih avtorjev, namizne prte in serviete, slikanico Dimnikarček Čarli in njegov maček Sajko, komplet za nego nohtov ali kak drug izdelek po akcijski ceni, ki ga lahko poiščete v seznamu IZDELKI V AKCIJI.


Vsi izdelki iz naše ponudbe: