Dobrodošli v spletni trgovini Založbe UNSU. Z nakupom izdelkov pripomorete, da se slikarji, ki slikajo z usti ali nogami, preživljajo s svojim delom. Hvala!
Dostava po Sloveniji. Brezplačna poštnina pri vsakem nakupu. Pregled ponudbe in naročilo ⭢

Košarica
0,00 €

Izdelki z reprodukcijami slikarskih del

članov mednarodnega združenja umetnikov, ki slikajo z usti ali nogami

   Posebna ugodnost Založbe UNSU:   BREZPLAČNA poštnina pri VSAKEM nakupu

Izdelki meseca

Jesenski čas že zaznamujejo načrti za božično-novoletne praznike. V naši ponudbi najdete lepe in kakovostne izdelke, s katerimi boste lahko izkazali pozornost svojim dragim, ustvarili praznični pridih v svojem domu ali na skupnih popotovanjih po zgodbah v otroških knjižicah podarili svojim malčkom neprecenljivi dar druženja z njimi.
Izberite med izdelki, ki jih še posebej PRIPOROČAMO.

Novo v ponudbi

Ne prezrite izdelkov, ki smo jih dodali v našo ponudbo. Najdete jih v kategoriji NOVO V PONUDBI. Med njimi je veliko prazničnih voščilnic, tudi z reprodukcijami slik slovenskih umetnikov. Ob zaključku jubilejnega leta pa smo pripravili še eno novost: poštne znamke z motivi slovenskih slikarjev – enakimi kot na voščilnicah. Da boste lahko svoje drage ob lastnoročno napisanih voščilih razveselili še z dodatno pozornostjo.

Akcijski izdelki

V jubilejnem letu ponujamo še več aktualnih izdelkov po izjemno ugodnih, do polovice znižanih cenah. Izberite praznični darilni papir po svojem okusu, papirnate serviete z motivom Božička ali slikanico Dimnikarček Čarli in njegov maček Sajko, ki smo ji izjemoma znižali ceno, da bi bila čudovita božična zgodba otrokom še bolj dostopna.
Še več akcijskih izdelkov lahko poiščete v seznamu IZDELKI V AKCIJI.


Vsi izdelki iz naše ponudbe: