Dobrodošli v spletni trgovini Založbe UNSU. Z nakupom izdelkov pripomorete, da se slikarji, ki slikajo z usti ali nogami, preživljajo s svojim delom. Hvala!
Dostava po Sloveniji. Brezplačna poštnina pri vsakem nakupu. Pregled ponudbe in naročilo ⭢

Košarica
0,00 €

Izdelki z reprodukcijami slikarskih del

članov mednarodnega združenja umetnikov, ki slikajo z usti ali nogami

Izdelki meseca

Pomlad in poletje zaznamuje cvetje; tudi v naši ponudbi. Na voljo je pestra izbira v slike ujete lepote cvetoče narave, posamičnih cvetov, šopkov in drugih cvetnih motivov na voščilnicah in mnogih izdelkih za dom in vrt. Izberite med izdelki, ki jih še posebej PRIPOROČAMO. Morda je med njimi prav tak, kakršnega si zamišljate.

Novo v ponudbi

Ne prezrite izdelkov, ki smo jih dodali v našo ponudbo. Najdete jih v kategoriji NOVO V PONUDBI. Med njimi je veliko voščilnic za raznovrstne priložnosti, tudi z reprodukcijami slik slovenskih umetnikov. Razveselite koga z lastoročno napisanim pozdravom ali voščilom, ki bo gotovo dodalo sporočilu dragocen pečat posebne pozornosti.

Akcijski izdelki

V jubilejnem letu ponujamo še več vedno aktualnih izdelkov po izjemno ugodnih cenah. Izberite svoj komplet darilnega papirja, namizne kartice za slavnostna srečanja ali naslovnik, kamor boste brez skrbi pred izbrisom zapisali najpomembnejše podatke o svojih bližnjih. Preglejte ponudbo v seznamu IZDELKI V AKCIJI.


Vsi izdelki iz naše ponudbe: