Dobrodošli v spletni trgovini Založbe UNSU. Z nakupom izdelkov pripomorete, da se slikarji, ki slikajo z usti ali nogami, preživljajo s svojim delom. Hvala!
Dostava po Sloveniji. Brezplačna poštnina pri vsakem nakupu nad 30 €. Pregled ponudbe in naročilo ⭢

Košarica
0,00 €

Izdelki z reprodukcijami slikarskih del

članov mednarodnega združenja umetnikov, ki slikajo z usti ali nogami

  Posebna ugodnost Založbe UNSU:   BREZPLAČNA poštnina pri nakupu nad 30 €

Izdelki meseca

Pomlad in poletje zaznamujejo prelesti prebujene narave; tudi v naši ponudbi. Na voljo je pestra izbira v slike ujete lepote cvetoče narave, posamičnih cvetov, šopkov in drugih cvetnih motivov na voščilnicah in mnogih izdelkih za osebno rabo, dom in vrt. Izberite med izdelki, ki jih še posebej PRIPOROČAMO. Morda je med njimi prav tak, kakršnega si že dolgo želite.

Novo v ponudbi

Ne prezrite izdelkov, ki smo jih dodali v našo ponudbo. Najdete jih v kategoriji NOVO V PONUDBI. Med njimi je kar nekaj voščilnic za raznovrstne priložnosti, večinoma reprodukcij slik slovenskih umetnikov. Razveselite koga z lastoročno napisanim pozdravom ali voščilom, ki bo gotovo dodalo sporočilu dragocen pečat posebne pozornosti.

Akcijski izdelki

Tudi v letošnji sezoni ponujamo izbrane aktualne izdelke po izjemno ugodnih, tudi do polovice znižanih cenah. Izberite svoj komplet darilnega papirja, papirnatih servietov in prtov, slikovitih namiznih blok kock ali  naslovnik, kamor boste brez skrbi pred izbrisom zapisali ključne podatke o pomembnih osebah. Preglejte ponudbo v seznamu IZDELKI V AKCIJI.


Vsi izdelki iz naše ponudbe: