Dobrodošli v spletni trgovini Založbe UNSU. Z nakupom izdelkov pripomorete, da se slikarji, ki slikajo z usti ali nogami, preživljajo s svojim delom. Hvala!
Dostava po Sloveniji. Brezplačna poštnina pri vsakem nakupu nad 30 €. Pregled ponudbe in naročilo ⭢

Košarica
0,00 €

Izdelki z reprodukcijami slikarskih del

članov mednarodnega združenja umetnikov, ki slikajo z usti ali nogami

  Posebna ugodnost Založbe UNSU:   BREZPLAČNA poštnina pri nakupu nad 30 €

Izdelki meseca

V vse hladnejši dneh že načrtujemo božično-novoletne pozornosti. V naši ponudbi najdete lepe in kakovostne izdelke, s katerimi boste lahko razveselili svoje drage, ustvarili praznični pridih v svojem domu, se ogreli v mrzli zimi ali na skupnih popotovanjih po zgodbah v otroških knjižicah podarili svojim malčkom neprecenljivi dar druženja z njimi.
Izberite med izdelki, ki jih še posebej PRIPOROČAMO.

Novo v ponudbi

Ne prezrite izdelkov, ki smo jih dodali v našo ponudbo. Najdete jih v kategoriji NOVO V PONUDBI. Poleg nove kolekcije prazničnih voščilnic in koledarjev za prihodnje leto sta na voljo tudi dva kompleta voščilnic z reprodukcijami slik samo slovenskih avtorjev, dodan je še en živopisan ogromen adventni koledar in praktična nepremočljiva mala torba, posebej primerna za mokre in mrzle dni.

Akcijski izdelki

V božično-novoletni sezoni ponujamo še več aktualnih izdelkov po izjemno ugodnih, do polovice znižanih cenah. Izberite komplet prazničnega darilnega papirja po svojem okusu, komplet voščilnic slovenskih avtorjev, namizne prte in serviete, slikanico Dimnikarček Čarli in njegov maček Sajko, različne sestavljanke, komplet za nego nohtov ali kak drug izdelek po akcijski ceni, ki ga lahko poiščete v seznamu IZDELKI V AKCIJI.


Vsi izdelki iz naše ponudbe: