Košarica
0,00 €

Moja zgodba

Image with ornament

Eric Pibernik

sem bil rojen 20. novembra 2003 v Novem mestu. Ker sem rojen brez rok, večino stvari opravljam z nogami. Po značaju sem zelo vztrajna in trmasta oseba v pozitivnem smislu. Živim v Beli krajini, v kraju Metlika. Obiskoval sem Osnovno šolo Metlika, sedaj pa sem dijak Srednje šole za oblikovanje in fotografijo v Ljubljani. Med tednom živim v dijaškem domu, v katerem se po pouku zelo rad družim s svojimi sošolci in sošolkami.

Že od nekdaj sem rad slikal. Od sedmega leta sem povezan s slikarji, ki slikajo z usti ali nogami, od desetega leta pa uradno tudi štipendist njihovega mednarodnega združenja. To, kar se je začelo zame kot hobi, mi je odprlo nova vrata v svet umetnosti. Slikanje mi prinaša vrsto zadovoljstva, sprostitev in pa drugačnega in novega izražanja. Ustvarjanje umetniškega dela je zame pobeg od vsakdana, ki me ponese v popolnoma nove dimenzije.

V preteklosti sem tudi treniral nogomet, plesal breake dance in hip hop, zdaj pa obiskujem dramsko šolo. Želja po igralstvu se je v meni porodila že zgodaj, saj imam že od nekdaj rad gledališke predstave in drame.

Poleg slikanja z nogami in spoznavanja z gledališko umetnostjo v prostem času rad tudi fotografiram, se rolkam s prijatelji, igram video igre in poslušam glasbo. Zelo rad snemam razne video posnetke o svojem vsakdanjem življenju in jih objavljam na svojem YouTube kanalu Erix.

Veliko ljudi mi pravi, da jih znam spraviti v dobro voljo, saj se rad šalim.

Za v prihodnje pa vem, da ne smem nikoli obupati in da moram še naprej vztrajati pri stvareh, ki jih rad počnem.

Fotogalerija likovnih del

Vse slike so avtorsko zaščitene.