Košarica
0,00 €

Čestitke
mamici Dejani
in vsem mamam!

Danes praznujejo mame. Tudi med slikarkami, ki slikajo z usti ali nogami, so mame. Pogumne in odločne na poti premagovanja ovir, ki jih ob svojih fizičnih omejitvah prednje postavlja življenje, in hkrati srečne in ponosne pri uresničevanju materinskega poslanstva.

Zato gredo danes naše čestitke najprej našim slikarkam - mamam. In tudi vsem mamam sveta.
S posebnim veseljem pa čestitamo in voščimo vse najboljše mladi mamici čudovite punčke Lare, štipendistki VDMFK Dejani Bačko, s katero druži nas in naše slovenske umetnike, ki slikajo z usti ali nogami, dolgoletno prijateljstvo.

 

"Navdihujoče uspešna, večstransko nadarjena športnica in akademska slikarka mlajše generacije, ki je svojo prvo ljubezen našla v slikarstvu pri rosnih petih letih, je na svoji poti junaško in z dvignjeno glavo premagovala vse ovire in jo danes poleg športnih odličij, ki jih je zavojevala na državnih, evropskih in svetovnih prvenstvih različnih disciplin, kitijo tudi prestižne nagrade in eminentni nazivi ... Dekle s krili, nasmejana, polna življenja, za katero ni ne meja, ne neuspehov, s široko razprtimi krili uresničuje svoje sanje in cilje ter osvaja vedno nove svetove." Tako smo zapisali o Dejani Bačko, ko smo jo pred dobrim letom predstavili v rubriki Gostujoči slikarji.

Vedna nasmejana Dejano Bačko, slikarka, ki se je rodila brez rok, je letos uresničila še en velik cilj. Danes jo kiti nova izjemna, zanjo tudi najveličastnejša medalja. Pred mesecem dni, 23. februarja, je postala mlada mamica.

Presrečni mamici Dejani iskreno čestitamo in mladi družinici Dejane, Marka in njune hčerkice Lare želimo vse najboljše!

Dejana, za katero nikoli ni bilo nepremostljivih ovir, tudi izzive materinstva nadvse uspešno uresničuje.
Znana slikarka in športnica danes navdihuje in opogumlja tudi kot mama. Veseli smo, da utrip iz življenja mlade izjemne mamice, ki svojo dojenčico oblači z nogami, lahko delimo tudi na naši strani. Da navdihne in opogumi še koga. Hvala, Dejana, in še enkrat: vse dobro!

 

Dekletu s krili, zdaj mamici s krili, lahko sledimo na Instagramu in na Facebooku

 

Gostujoči slikarji Štipendisti VDMFK
Nazaj
Obilo dobrega
Naprej
Pozdrav pomladi