Košarica
0,00 €

Pozdrav pomladi

V pomlad v Založbi UNSU že tradicionalno vstopamo z novo kolekcijo pomladno-velikonočnih voščilnic z reprodukcijami slik umetnikov, ki slikajo z usti ali nogami. Naši stalni kupci so kolekcijo že prejeli in kar nekaj od njih nam je sporočilo, da so s pozdravi na lepi voščilnici z umetniškim motivom že razveseli koga od svojih dragih. Teh sporočil smo v Založbi UNSU iskreno veseli. Vsem zvestim kupcem se zato tudi na tem mestu za zaupanje prav lepo zahvaljujemo!

Še vedno pa pomladno-velikonočno kolekcijo lahko dodatno naročite v naši spletni trgovini. V ponudbi najdete komplet celotne kolekcije, kakor tudi posamezne izdelke.

Nova pomladno-velikonočna kolekcija

Pomladno-velikonočna kolekcija vsebuje 6 voščilnic s pisemskimi ovojnicami, razglednico, list nalepk s prazničnimi motivi, 3 darilne kartice in 2 knjižni kazali. Med njimi so tudi reprodukcije novih del slovenskih slikarjev, in sicer: voščilnica z velikonočnim motivom Vojka Gašperuta Gašperja, voščilnica s cvetnim motivom Nevenke Gorjanc in razglednica z motivom utripa iz naše prestolnice Željka Vertlja.

 

Še niste naročnik naših kolekcij, pa bi jih želeli prejemati kot neobvezujoč nakup?

Svojo željo nam sporočite na e-naslov unsu@zalozba-unsu.si
ali pa jo zapišite ob spletnem naročilu (v vnosno polje za komentar pri zaključku naročila).

 

Nova kompleta voščilnic z motivi slovenskih slikarjev

Vabljeni tudi k izbiri še več velikonočnih, rojstnodnevnih in drugih priložnostnih voščilnic, kakor tudi raznovrstnih izdelkov iz naše ponudbe, ki jim dajejo pečat motivi slikarjev VDMFK in jih najdete v naši spletni trgovini. Med njimi sta tudi dva nova kompleta prazničnih voščilnic z reprodukcijami slik izključno slovenskih avtorjev - rojstnodnevnih in velikonočnih - s katerima smo obogatili našo pomladno ponudbo.

 

Iskrena hvala vsem, ki cenite umetniška dela slikarjev, ki slikajo z usti ali nogami,
in jih z nakupi izdelkov z reprodukcijami njihovih slik podpirate na njihovi ustvarjalni poti.

 

Slovenski slikarji Založba UNSU
Nazaj
Čestitke
mamici Dejani
in vsem mamam!
Naprej
Naš gost:
Stjepan Perković