Košarica
0,00 €

Obilo dobrega

Spoštovani obiskovalci naše spletne strani, cenjeni podporniki naših slikarjev in kupci izdelkov z reprodukcijami njihovih umetniških slik!

Na pragu preloma leta vsem želimo mirne in prijazne božične praznike! Obilo zdravja, dobre volje in sreče naj zaznamuje novo leto; da se boste ob koncu njegovih 366-ih dni lahko z radostjo in hvaležnostjo ozrli na svojo prehojeno pot!

Obenem se iskreno zahvaljujemo vsem, ki ste v letošnjem letu dodali svoj kamenček k tlakovanju poti, ki slikarjem Mednarodnega združenja umetnikov, ki slikajo z usti ali nogami, omogoča udejanjati ustvarjalnost, živeti od svojega dela in izpolnjevati svoje poslanstvo!

Bogastvo ustvarjalnosti, bogastvo prazničnih pozornosti

Hvala vsem, ki ste z našimi voščilnicami obogatili praznike ljudem, ki jih imate radi, jih cenite in jim želite obilo dobrega. Hvala, da ste s tem podprli naše umetnike na poti njihovega ustvarjanja.

Tudi letošnje leto je bilo zaznamovano z njihovimi novimi slikarskimi deli; nekatera med njimi smo v Založbi UNSU kot reprodukcije tudi ponudili v dveh tradicionalnih kolekcijah voščilnic - pomladno-velikonočni in božično-novoletni.

Aktualne voščilnice in koledarji

Aktualna kolekcija božično-novoletnih voščilnic in koledarjev za prihodnje leto vključuje več reprodukcij izbranih del slovenskih slikarjev. Med voščilnicami so reprodukcije slik Vojka Gašperuta Gašperja, Željka Vertlja in Dragice Sušanj, v umetniškem koledarju reprodukcije slik Dragice Sušanj, Željka Vertlja in Neje Zrimšek Žiger, v namiznem koledarju pa Željka Vertlja, Nevenke Gorjanc, Vojka Gašperuta Gašperja in Benjamina Žnidaršiča Bena. Še vedno jih lahko naročite v naši spletni trgovini in si zagotovite reprodukcije izbranih slik umetnikov VDMFK, ki bodo obelodanjale dneve in mesece skozi vse leto 2024.

Dominik Lozar, letošnji novi štipendist VDMFK

Letošnje leto je zaznamoval še en, pomemben in velik dogodek - sprejetje mladega slovenskega slikarja Dominika Lozarja v Mednarodno združenje umetnikov, ki slikajo z usti ali nogami (VDMFK).
Dominik, ki je začel svojo slikarsko pot ob vzpodbudi slovenskih slikarjev, z nami tudi sodeloval na skupinskih razstavah in delavnicah, je po dobrem letu slikanja že uspel doseči zahtevan nivo in postati štipendist VDMFK. Domnikove uradne pridružitve slikarjem VDMFK smo izjemno veseli in mu še enkrat iskreno čestitamo in želimo veliko veselja, uspehov in ustvarjalne rasti!

Slovenski slikarji Založba UNSU
Nazaj
Obilo dobrega
Naprej
Čestitke
mamici Dejani
in vsem mamam!