Košarica
0,00 €

Novi cvetovi umetnosti

Ob današnjem slovenskem kulturnem prazniku, ki nas vse še posebej nagovarja in vabi k praznovanju kulture in temeljnih vrednot našega naroda, čestitamo in s Prešernom pojemo zdravico "vsem, ki smo zato se zbrat'li, ker dobro v srcu mislimo".

Še posebej pa čestitamo našim slikarjem. Za vse njihove življenjske in umetniške dosežke ter njihov doprinos k slovenski kulturi in njeni prepoznavnosti - tudi v širšem svetovnem prostoru.

Iskrena hvala vsem, ki cenite njihovo umetniško delo in jih z nakupi izdelkov z reprodukcijami slik umetnikov, ki slikajo z usti ali nogami, podpirate na slikarski poti.

In gnale bodo nov cvet

Kakor je našega največjega pesnika življenje vodilo k ustvarjanju veličastnih cvetov poezije, tako naši slikarji svojo izrazno moč z usti ali nogami odslikavajo na platna. Življenje jih je obrusilo in večina je prav v slikanju našla nov smisel. Predanost slikarstvu jih žene naprej, da ustvarjajo vedno nove cvetove umetnosti. Prek ponudbe v naši založbi so prenekateri teh cvetov na voljo v celotnem slovenskem, pa tudi mednarodnem prostoru.

Dve novi kolekciji

V Založbi UNSU, kjer že dvajseto leto zastopamo slovenske slikarje, ki slikajo z usti ali nogami, si nenehno prizadevamo, da so nekatera njihova najboljša dela na voljo za nakup kot reprodukcije na voščilnicah in drugih izdelkih.

V jubilejnem letu naše založbe smo pripravili kar dve novi pomladni kolekciji. Že tradicionalna, velikonočna kolekcija, je tik pred izidom in bo na voljo konec tega meseca. Prvi teden v maju pa bomo izdali še izredno kolekcijo voščilnic in drugih standardnih izdelkov naših kolekcij, na katerih bodo prevladovali cvetni motivi.

Vsaka od kolekcij vsebuje 6 voščilnic s pisemskimi ovojnicami, razglednico, 3 darilne kartice, 2 knjižni kazali in list z nalepkami. Izbrani motivi so primerni za raznovrstne priložnosti.

Naročniki naših kolekcij jih bodo kot neobvezujoč nakup prejeli takoj po izidu. Obe kolekciji pa bosta na voljo tudi v naši spletni trgovini.

 

Še niste naročnik naših kolekcij, pa bi jih želeli prejemati kot neobvezujoč nakup?

Svojo željo nam sporočite na e-naslov unsu@zalozba-unsu.si
ali pa jo zapišite ob spletnem naročilu (v vnosno polje za komentar pri zaključku naročila).

 

Velikonočna kolekcija, ki izide konec februarja, vključuje voščilnici s cvetnimi motivi dveh slovenskih slikarjev, in sicer Vojka Gašperuta Gašperja in Nevenke Gorjanc; majska kolekcija pa vsebuje celo štiri voščilnice z reprodukcijami slik naših slikarjev: dve s cvetnim motivom Vojka Gašperuta Gašperja in eno - prav tako s cvetnim motivom - Željka Vertlja ter rojstnodnevno voščilnico Neje Zrimšek Žiger.

Slovenski slikarji Založba UNSU
Nazaj
In memoriam:
Gregor Janežič (1982-2021)
Naprej
Naša nova spletna stran