Košarica
0,00 €

Pa je pomlad prišla … in nova kolekcija

V teh dneh, ko mladoporočeni ptički veselo svatujejo in nam s še drugimi znanilci pomladi razkrivajo prelesti prebujajoče se narave, smo tudi v Založbi UNSU po(d)mladili našo ponudbo. Tradicionalno je izšla nova, pomladno-velikonočna kolekcija voščilnic z reprodukcijami slik umetnikov, ki slikajo z usti ali nogami. Mnogi naši kupci so se je že razveselili.

Življenje novo se budi, brsti zelenje, cvet dehti

je v uvodu pesmi o velikonočnem veselju zapisal Franc Ksaver Meško. Tudi umetniki, ki slikajo z usti ali nogami, z mnogimi slikami proslavljajo pomlad in novo življenje, ki se prebuja. Reprodukcije nekaterih, ki so jih ustvarili v zadnjem letu, so bile izbrane za letošnjo pomladno-velikonočno kolekcijo voščilnic. Med njimi je večina slik naših, slovenskih slikarjev.

Pomladno-velikonočna kolekcija vsebuje 6 voščilnic in pisemskih ovojnic, razglednico in list nalepk s prazničnimi motivi. Večina je reprodukcij del slovenskih slikarjev: voščilnica z velikonočnim motivom Željka Vertlja, voščilnica z velikonočnim in voščilnica s cvetnim motivom Vojka Gašperuta Gašperja, voščilnica z rojstnodnevnim motivom Neje Zrimšek Žiger in razglednica s slikovitim morskim motivom Benjamina Žnidaršiča Bena.

Vse, ki bi še želeli naročiti novo pomladno-velikonočno kolekcijo ali le posamične izdelke, vabimo v našo spletno trgovino; poleg voščilnic in razglednic iz nove kolekcije boste v njej našli tudi pestro izbiro v slike ujete lepote cvetočih polj, posamičnih cvetov, šopkov in drugih cvetnih, velikonočnih, rojstnodnevnih in drugih motivov na voščilnicah, razglednicah in umetniških znamkah, ki smo jih v našo ponudbo uvrstili v preteklih sezonah.

Voščimo vesele praznike

Pravkar so se ptički (o)ženili, že odpira duri tudi koledarska pomlad. Pred vrati je materinski dan, svitajo se velikonočni prazniki. Vmes in po pa osebni prazniki. Priložnosti za dobre želje, čestitke in pozdrave bo vedno dovolj. Pošljite jih na voščilnicah z motivi umetnikov, ki slikajo z usti ali nogami. Prepričani smo, da bo osebnega voščila z reprodukcijo umetniške slike katerega od njih vesel vsak prejemnik.

Tudi mi v Založbi UNSU skupaj z našimi slikarji voščimo vsem. Vse dobro in lepo. Naj življenje novo se budi, naj brsti zelenje, cvet dehti …!

 

Še niste naročnik naših kolekcij, pa bi jih želeli prejemati kot neobvezujoč nakup?

Svojo željo nam sporočite na e-naslov unsu@zalozba-unsu.si
ali pa jo zapišite ob spletnem naročilu (v vnosno polje za komentar pri zaključku naročila).

 

Slovenski slikarji Založba UNSU
Nazaj
Željko Vertelj v eliti slikarjev VDMFK
Naprej
In memoriam:
Franc Avberšek (1947-2022)