Košarica
0,00 €

Božično-novoletne voščilnice in koledarji 2023

V vse hladnejših in krajših dneh se misli pogosto vrtijo okrog božično-novoletnih dni. Že snujemo načrte za praznovanja, obdarovanja, voščila … za pripravo pozornosti do ljudi, ki jih cenimo.
V Založbi UNSU smo skupaj z umetniki, ki slikajo z usti ali nogami, že poskrbeli za ponudbo, aktualno za praznične in zimske dni. Naša nova kolekcija božično-novoletnih voščilnic in koledarjev za prihodnje leto je izšla in je na voljo tudi v naši spletni trgovini.

Kaj je lepšega kot zaznati žar v očeh nekoga, ki smo ga razveselili, mu polepšali praznik ali običajen dan spremenili v praznik. Ko nekomu, ki mu še redkokdo nameni pozornost, napišemo voščilo. Ko otroci izbirajo motive na voščilnicah, komu bodo kaj poslali, in z okorno roko pišejo prisrčna voščila. Ko skupaj sedemo za mizo in s posebno mislijo na prejemnika zapišemo zahvale in dobre želje na papir …

Voščilnice z reprodukcijami slik slikarjev, ki slikajo z usti ali nogami, so lepe, natisnjene na kakovostnem papirju in razveseljujejo tako tiste, ki jih pišejo, kot prejemnike. Že tradicionalno, vsako leto znova, a vsakič z novimi motivi. In vsako leto v slovenski založbi umetnikov, ki slikajo z usti ali nogami, v novo kolekcijo vključimo več voščilnic z motivi slovenskih avtorjev, ki so med našimi kupci posebej zaželeni. Prepričani smo, da bodo tudi v letošnih božično-novoletnih praznikih - skrbno in s posebno mislijo na prejemnika napisane - krasile mnogo domov in ogrele marsikatero srce.

Božično-novoletna kolekcija

Božično-novoletna kolekcija prazničnih voščilnic in koledarjev za prihodnje leto je že pri naših zvestih kupcih, prejemnikih naših kolekcij. Vsem, ki so se za nakup že odločili, se lepo zahvaljujemo za zaupanje in zvestobo. Vse, ki bi želeli naročiti dodatne kolekcije prazničnih voščilnic s koledarji ali le posamične izdelke, pa vabimo v našo spletno trgovino, kjer lahko izbirate med različnimi kompleti aktualne kolekcije ali posamičnimi izdelki - tako za božično-novoletne praznike kot raznovrstne druge priložnosti.

Nova kolekcija tudi letos vključuje več reprodukcij izbranih del slovenskih slikarjev. Med voščilnicami so reprodukcije slik Vojka Gašperuta Gašperja, Željka Vertlja in Benjamina Žnidaršiča Bena. V umetniškem koledarju za leto 2023 so objavljeni motivi Vojka Gašperuta Gašperja, pokojnega Franca Avberška, Nevenke Gorjanc in pokojnega Silva Mehleta. Najbogatejši s slikami slovenskih avtorjev pa je namizni koledar za leto 2023 z naslovno sliko Čebelar Nevenke Gorjanc ter kar polovico mesecev z motivi slovenskih avtorjev, med katerimi so reprodukcije slik Nevenke Gorjanc, Vojka Gašperuta Gašperja, Željka Vertlja in Benjamina Žnidaršiča Bena.

Med letošnjimi voščilnicami in koledarji pa izpostavljamo tudi motive dveh avtorjev, ki sta s slovenskimi slikarji in našo založbo še posebej povezana - Dejane Bačko iz Srbije in Stjepana Perkovića iz Hrvaške. Oba sta običajno tudi redna gosta na skupinskih slikarskih razstavah in likovnih delavnicah, ki jih organiziramo, kot gosta pa dobivata mesto tudi na naši spletni strani - Dejano Bačko smo že predstavili lani, Stjepana Perkovića pa bomo v letošnjem predbožičnem času.

 

Še niste naročnik naših kolekcij, pa bi jih želeli prejemati kot neobvezujoč nakup?

Svojo željo nam sporočite na e-naslov unsu@zalozba-unsu.si
ali pa jo zapišite ob spletnem naročilu (v vnosno polje za komentar pri zaključku naročila).

 

Voščilnice in umetniške poštne znamke z motivi slovenskih slikarjev

Na željo mnogih naših zvestih kupcev smo v letošnjo jesensko-zimsko ponudbo prazničnih voščilnic dodali tudi dva kompleta voščilnic z reprodukcijami slik samo slovenskih avtorjev. V enem od njiju so poleg voščilnic še umetniške poštne znamke z enakimi motivi kot na voščilnicah - z njimi boste razveselili tako zbiratelje znamk kot vsakogar, ki ceni dovršene pozornosti.

 

Iskrena hvala vsem, ki cenite umetniška dela slikarjev, ki slikajo z usti ali nogami,
in jih z nakupi izdelkov z reprodukcijami njihovih slik podpirate na njihovi ustvarjalni poti.

 

Slovenski slikarji Založba UNSU
Nazaj
Slovensko in madžarsko morje
Naprej
Željko Vertelj v eliti slikarjev VDMFK